RPA Essential training

De RPA Essential training is de meest all-round RPA training. In twee dagen worden veel aspecten van RPA behandeld, waarbij een goede balans tussen theorie, praktijk en discussie wordt gehandhaafd. Vervolgens ga je op de tweede dag een software robot bouwen. Wat je hier allemaal leert en hoe deze training eruitziet, lees je hieronder.

 

Voor wie is deze training geschikt?

Als je een stapje verder wil dan slechts de basis van RPA, maar als je nog geen intern RPA programma op wil zetten dan is deze RPA Essential training wellicht geschikt voor jou. De training is geschikt voor zowel nieuwsgierige medewerkers als voor managers die meer willen leren over de software en een duidelijk beeld willen krijgen van wat de software allemaal (wel en niet) kan.

 

Wat leer je tijdens de RPA Essential training?

De training is opgedeeld in twee dagen. Tijdens de eerste dag gaan wij in op de basis van RPA. Zo krijg je antwoord op vragen als: ‘Wat kan de software robot en waar zet je hem voor in?’, ‘Wat zijn voor- en nadelen van de software?’, ‘Waar staat RPA nu en hoe gaat de toekomst eruitzien?’ en ‘Wat zijn in Nederland de grootste en beste RPA aanbieders?’. Daarnaast gaan wij in op veelvoorkomende valkuilen waar je tegen aan kunt lopen tijdens een (eerste) RPA implementatie en hoe je deze kunt ontwijken. Tijdens de training wordt ook ingegaan op processen binnen je eigen organisatie om zo te kijken of die geschikt zijn voor RPA en of jouw organisatie al RPA-ready is.

 

Het bouwen van je eigen RPA robot

De tweede dag van deze RPA Essential bestaat uit een iets technischer gedeelte. Je leert hier hoe je kijkt of jouw proces geschikt en klaar is voor een RPA implementatie en vervolgens ga je jouw data structureren en aan de slag met Process Mapping. Daarnaast bespreken wij de software van Process Mining en leggen wij uit hoe dit je kan helpen bij een RPA implementatie (voor meer informatie kun je daar ook alvast deze blog voor lezen). Zoals wij hierboven al even hebben vermeld, ga je vervolgens aan de slag met het bouwen van je eigen software robot. Maar geen reden tot paniek! Je hoeft hier geen technische kennis of achtergrond voor te hebben. Je oefent namelijk op een kleine en simpele robot, zodat je het met kleine en duidelijke stapjes kunt leren. Het kleine beetje technische kennis dat je voor RPA nodig hebt, leer je dus tijdens deze RPA Essential training. Zo ben je in staat om meteen zelfstandig met de software aan de slag te gaan.

 

Naast dit technische gedeelte is er nog een belangrijk aspect dat tijdens de tweede dag besproken wordt. Wij staan hier namelijk eveneens stil bij de impact die robots op medewerkers en ons werk kunnen hebben. Vanuit onze Lean-achtergrond vinden wij dit een zeer belangrijk aspect en gaan er daarom ook uitgebreid op in. Zo leer je o.a. hoe je jouw medewerkers het beste kunt overtuigen van RPA, hoe je hen leert omgaan met de software robot en hoe je om moet gaan met eventuele weerstand. Wij geven je hiervoor enkele handige tips die je kunnen helpen om ervoor te zorgen dat je medewerkers de robots niet als bedreiging zien, maar hen juist on board krijgt.

 

Boek hier je RPA training

Waar meld ik me aan?

Klinkt deze RPA Essential training als iets voor jou? Mooi zo! Je kunt je hier meteen aanmelden. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor overige vragen.

 

Ook interessant:

Wat is de beste RPA training voor jou?

RPA binnen HR: een praktijkvoorbeeld

7x hoe begin je met een RPA implementatie?