rpa leverancier
RPA
Van RPA Experts / oktober 2, 2019

RPA Leveranciers: ‘the big three’

In dit blog lees je over 'the big three'. UiPath, Automation Anywhere and Blue Prism zijn de grootste RPA leveranciers. In dit blog gaan we dieper in op de verschillen tussen deze RPA leveranciers.

Lees verder
RPA leverancier
RPA
Van RPA Experts / februari 13, 2019

Dé 6 punten van een goede RPA leverancier selectie

Elke RPA leverancier verkoopt een andere software, welke op verschillende kwaliteiten van elkaar verschillen. In deze blog geven wij je daarom enkele punten die van belang zijn bij het kiezen van een geschikte RPA leverancier.

Lees verder
RPA en AI
RPA
Van RPA Experts / januari 30, 2019

De grootste verschillen tussen RPA en AI

Het grootste verschil tussen RPA en AI is dat AI in staat is om menselijke logica te gebruiken en RPA niet. In deze blog leggen wij dit verschil (en overeenkomsten tussen beide) verder voor je uit.

Lees verder
RPA Essential training
RPA
Van RPA Experts / januari 9, 2019

De beste RPA training van Nederland!

De RPA Essential training is de meest all-round RPA training. In twee dagen worden veel aspecten van RPA behandeld, waarbij een goede balans tussen theorie, praktijk en discussie wordt gehandhaafd.

Lees verder
RPA training
RPA
Van RPA Experts / december 18, 2018

Welke RPA Training past bij jou?

Ben jij ook geïnteresseerd in een RPA training, maar weet je niet welke je moet kiezen? Geen zorgen! In deze blog lees je welke drie RPA trainingen je kunt volgen, wat het verschil hiertussen is en wat je leert tijdens elke training.

Lees verder
RPA binnen HR
RPA
Van RPA Experts / december 9, 2018

RPA binnen HR: een praktijkvoorbeeld

Binnen HR wordt RPA steeds vaker gebruikt. Daarom gebruiken wij RPA binnen HR hier als een praktijkvoorbeeld om te laten zien wat de software allemaal kan. Hopelijk krijg je zo een duidelijker beeld van de krachten van de software.

Lees verder
Valkuilen van RPA
RPA
Van RPA Experts / december 4, 2018

Help! Hoe behoed ik mijzelf voor valkuilen van RPA?

Om je enigszins te behoeden voor de valkuilen van RPA benoemen wij in deze blog de meestvoorkomende valkuilen. Op deze manier ben je hier beter op voorbereid en weet je ze (hopelijk) te ontlopen.

Lees verder
RPA implementatie
RPA
Van RPA Experts / november 20, 2018

In 7 stappen naar een perfecte RPA implementatie

Voor veel organisaties is het nog eng om met RPA te beginnen. Daarom geven wij hier tips om succesvol aan je RPA implementatie te beginnen. Hiermee verhoog je ook de slagingskans.

Lees verder
Afdelingen waar RPA perfect voor is
RPA
Van RPA Experts / oktober 30, 2018

4 afdelingen waar RPA perfect voor is

RPA heeft voor de gehele organisatie en voor alle medewerkers een grote impact. Toch zijn er vier afdelingen waar RPA het meest geschikt voor is. Wat deze afdelingen zijn en waarom zij perfect zijn voor RPA wordt in deze blog uitgelegd.

Lees verder
Mythes over RPA
RPA
Van RPA Experts / oktober 16, 2018

Mythes over RPA: Wat is het wel én niet?

RPA is een onderwerp dat steeds meer belangstelling krijgt. Maar er worden helaas ook nog veel mythes over RPA verspreid. Om deze mythes uit de lucht te helpen benoemen wij er in deze blog enkele.

Lees verder